Rchr
J-GLOBAL ID:200901065235696404   Update date: Sep. 29, 2022

Yamaki Kazufumi

ヤマキ カズフミ | Yamaki Kazufumi
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.foodhokkaido.gr.jp/
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 小麦粉加工 ,  農産食品加工 ,  flour processing ,  agricultural food processing
Works (15):
  • 農産加工副産物に含まれる機能成分を活用した新規健康食材の開発
    2005 - 2007
  • 遺伝子工学技術を利用した食品微生物制御技術の高度化に関する研究 北海道ラーメン細菌学的品質に関する研究
    1999 - 2000
  • 生ラーメンの保存性向上に関する研究
    1998 - 2000
  • 北海道産小麦の中華麺用ブレンド技術及び製麺技術の開発
    2000 -
  • 道産農水産物からの生体調節機能物質の抽出・分離・精製技術及びフードデザイングとその評価
    1998 - 1999
more...
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page