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J-GLOBAL ID:200901072039815558   Update date: Sep. 25, 2022

Tanaka Munehiko

タナカ ムネヒコ | Tanaka Munehiko
Affiliation and department:
Research field  (2): Marine/Aquatic life sciences ,  Food sciences
Research keywords  (2): 食品加工 ,  Food Processing
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 魚肉タンパク質から可食性フィルムの開発
  • タンパク質機能のメイラード反応による改善
  • 食品の品質保持とガラス転移との関係
  • Development of edible film from fish proteins
  • Modification of protein functions through the Maillard reaction
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MISC (57):
Books (1):
  • Changes of K value and water state of yellowfin tuna meat stored in a wide temperature range(20°Cto-84°C)
    Fisheries Sci. 2001
Education (4):
  • - 1974 ロードアイランド大学大学院 食糧資源化学科 生物化学
  • - 1974 UNIVERSITY OF RHODE ISLAND Food and Resource Chemistry Biological Chemistry
  • - 1968 東京教育大学 農学部 農業化学科
  • - 1968 Tokyo University of Education Faculty of Agriculture Department of Agricultural Chemistry
Professional career (1):
  • Ph. D. (University of Rhode Island)
Association Membership(s) (6):
米国食糧技術学会(Institute of Food Technologists) ,  日本食品低温保蔵学会 ,  日本農芸化学会 ,  アジア水産学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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