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J-GLOBAL ID:200901073843524325
Update date: Nov. 27, 2005
Tsugita Kazuyo
ツギタ カズヨ | Tsugita Kazuyo
Affiliation and department:
Research theme for competitive and other funds (2):
- エマルジョンの呈味性
- Rheological Properties of O/W Emulsion Gel
MISC (31):
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Changes in Bone Firmness of Students at Kagawa Junior College with Gymmastic Training using Dumbbells, Part II. Kagawa Junior College journal. 2003. 31. 77
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本学学生におけるダンベル体操による骨強度の変化について(第2報). 香川短期大学紀要. 2003. 31. 77
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Changes in Bone Firmness of Students at Kagawa Junior College with Gymmastic Training using Dumbbells, Part II. Kagawa Junior College journal. 2003. 31. 77
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本学学生におけるダンベル体操による骨強度の変化について. 香川短期大学紀要. 2002. (30), 43
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Changes in Bone Firmness of Students at Kagawa Junior College with Gymnastic Training using Dumbbells. Kagawa Junior College journal. 2002. 30. 43
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Books (2):
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総合調理科学事典「(共著)」
光生館 1997
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食品加工学を学ぶ-実習と実験-「(共著)」
さんえい出版
Professional career (1):
Association Membership(s) (4):
日本栄養士会
, 日本食品科学工学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
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