Rchr
J-GLOBAL ID:200901076025602913
Update date: Apr. 17, 2024
Ishikawa Hiromi
イシカワ ヒロミ | Ishikawa Hiromi
Affiliation and department:
Research field (3):
Physiology
, Food sciences
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (6):
生活科学
, 栄養生化学
, 食品・栄養科学
, Domestic science
, Nutrition Biochemistry
, Food and Nutrition
Research theme for competitive and other funds (11):
- 1999 - 日本茶とManukaの脂質組成およびステロール組成の比較
- 1999 - Manukaおよび日本茶に含まれる脂質やステロール成分
- 1999 - Composition of lipids and Plant sterol in Japanese tea and Manuka
- 1999 - Sterol Compasotion in Manuka and Tea
- 1998 - ラット唾液腺における脂質と脂肪酸組成
- 加熱卵黄油中のリン脂質の変性
- 加熱卵黄油の生体内脂質代謝に及ぼす影響
- 卵黄油の脂質成分について
- Deterioration of the phospholipid in the heated yolk oil
- Effect of heated yolk oil on lipid metabolism
- Lipid composition of yolk oil
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MISC (46):
-
Composition of Fatty Acid and Sterol in Manuka. Japan oil chemist's society. 2003. ISSN1348-6764. 219
-
Manukaの脂肪酸およびステロール組成. 日本油化学会. 2003. ISSN1348-6764. 219
-
Manukaおよび日本茶のステロール成分. 日本衛生学会. 2003. 58. 142
-
Composition of Fatty Acid and Sterol in Manuka. Japan oil chemist's society. 2003. ISSN1348-6764. 219
-
Sterol Composition in Manuka and Tea. The Faculty of Education Bunkyo University. 2002. 36. 83-87
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Works (12):
-
ラット唾液腺における細胞膜リン脂質
2003 -
-
Membrancl Phospholipid in Rat Salivary Glands
2003 -
-
ラット脂質代謝に及ぼす卵黄油の影響
1993 -
-
卵黄油の脂質成分について
1993 -
-
Effect of yolk oil on Lipid Metabolism of Rats
1993 -
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Association Membership(s) (5):
日本衛生学会
, 日本民族芸術学会
, 日本油化学協会
, 日本家政学会
, 日本栄養・食糧学会
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