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J-GLOBAL ID:200901077839234377   Update date: Sep. 12, 2022

Takeda Yasuhito

タケダ ヤスヒト | Takeda Yasuhito
Affiliation and department:
Job title: Vice President
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (2): 食品科学・栄養科学 ,  Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 1998 - フライ食品の特性と澱粉の物性
  • 1998 - Frying properties of batter and starch properties
  • 1993 - 澱粉の生合成酵素の生理的機能
  • 1993 - Physiological function of starch synthesizing enzymes
  • 1976 - 澱粉の分子構造
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MISC (75):
Works (4):
  • 澱粉の生合成酵素に関する研究
    2000 - 2004
  • 澱粉の構造と物性に関する共同研究
    2000 - 2004
  • Joint research on starch synthesizing enzymes
    2000 - 2004
  • Joint research on structure and properties of starch
    2000 - 2004
Education (4):
  • - 1966 Osaka University
  • - 1966 Osaka University Graduate School, Division of Engineering Fermentation Technology
  • - 1964 Kyoto Prefectural University Faculty of Agriculture
  • - 1964 Kyoto Prefectural University Faculty of Agriculture Agricultural Chemistry
Professional career (2):
  • (BLANK) (Osaka University)
  • (BLANK) (Osaka University)
Work history (2):
  • 1966 - 1967 味の素(株),研究員
  • 1966 - 1967 Ajinomoto Co., research scientist
Committee career (2):
  • 1999 - 日本生物工学会 評議員,活動推進委員,九州支部評議員
  • 1993 - 1998 日本応用糖質科学会(旧日本澱粉学会) 副会長、学会賞受賞選考委員、編集顧問
Awards (2):
  • 1991 - 日本澱粉学会学会賞
  • 1986 - 日本澱粉学会奨励賞
Association Membership(s) (6):
日本糖質学会 ,  日本生化学会 ,  日本生物工学会 ,  日本農芸化学会 ,  アメリカ穀物化学者協会(American Association of Cereal Chemists) ,  日本応用糖質科学会(旧日本澱粉学会)
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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