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J-GLOBAL ID:200901078499642579   Update date: Dec. 28, 2012

Nakamura Koichi

ナカムラ コウイチ | Nakamura Koichi
Research field  (1): Food sciences
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2003 - 2005 米消費拡大に向けた米粉製造技術改善と新規加工食品開発
  • 県産農産物を利用した菓子の製造技術開発
MISC (1):
Patents (4):
  • 大豆の処理方法及び大豆含有食品
  • 食あんの製造方法
  • サワーブレッドの製造方法
  • 柿羊かんとその製造方法
Works (1):
  • 小豆の新規加工技術の開発と暖地における有望系統小豆の選抜試験
    1998 - 2000
Work history (1):
  • Niigata Agricultural Research Institute, Food Research Center
Awards (1):
  • 2003 - 全国食品関係試験研究機関場所長会 会長賞
Association Membership(s) (2):
日本応用糖質科学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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