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J-GLOBAL ID:200901078936714070   Update date: Aug. 30, 2022

Kurosawa Shikuko

クロサワ シクコ | Kurosawa Shikuko
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 食品科学・栄養科学 ,  家政学 ,  Food and Nutrition ,  Home economic
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 調理の科学
  • Science of Cookery
MISC (53):
  • Preparation of Sponge Cake Using Acesulfame Potassium. DWCLA Human Life and Science. 2002. 36. 49-66
  • アセスルファムカリウムを用いたスポンジケーキの調製. 同志社女子大学生活科学. 2002. 36. 49-66
  • Preparation of Sponge Cake Using Acesulfame Potassium. DWCLA Human Life and Science. 2002. 36. 49-66
  • 小麦アレルギー患者用の調理食品の開発に関する研究(第2報). 同志社女子大学生活科学. 2001. 35 p. 36-44
  • Studies on Development of Prepared Foods for Patients with Wheat-associated Allergy(II)-Preparation of Ehoux Puff Using Amaranthus and Quinoa. DWCLA Human Life and Science. 2001. 35. 36-44
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Education (2):
  • - 1960 Doshisha Women's College of Liberal Arts Faculty of Liberal Arts
  • - 1960 Doshisha Women's College of Liberal Arts Faculty of Arts and Science
Professional career (1):
  • Doctor of Agriculture
Committee career (2):
  • 2000 - 2001 日本調理科学会 評議員
  • 1992 - 日本調理科学会 近畿支部委員,本部理事,近畿支部常任委員
Association Membership(s) (6):
日本応用糖質科学会 ,  日本ビタミン学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本食品工業学会 ,  日本家政学会 ,  日本調理科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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