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J-GLOBAL ID:200901078936714070
Update date: Aug. 30, 2022
Kurosawa Shikuko
クロサワ シクコ | Kurosawa Shikuko
Affiliation and department:
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (4):
食品科学・栄養科学
, 家政学
, Food and Nutrition
, Home economic
Research theme for competitive and other funds (2):
MISC (53):
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Preparation of Sponge Cake Using Acesulfame Potassium. DWCLA Human Life and Science. 2002. 36. 49-66
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アセスルファムカリウムを用いたスポンジケーキの調製. 同志社女子大学生活科学. 2002. 36. 49-66
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Preparation of Sponge Cake Using Acesulfame Potassium. DWCLA Human Life and Science. 2002. 36. 49-66
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小麦アレルギー患者用の調理食品の開発に関する研究(第2報). 同志社女子大学生活科学. 2001. 35 p. 36-44
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Studies on Development of Prepared Foods for Patients with Wheat-associated Allergy(II)-Preparation of Ehoux Puff Using Amaranthus and Quinoa. DWCLA Human Life and Science. 2001. 35. 36-44
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Education (2):
- - 1960 Doshisha Women's College of Liberal Arts Faculty of Liberal Arts
- - 1960 Doshisha Women's College of Liberal Arts Faculty of Arts and Science
Professional career (1):
Committee career (2):
- 2000 - 2001 日本調理科学会 評議員
- 1992 - 日本調理科学会 近畿支部委員,本部理事,近畿支部常任委員
Association Membership(s) (6):
日本応用糖質科学会
, 日本ビタミン学会
, 日本農芸化学会
, 日本食品工業学会
, 日本家政学会
, 日本調理科学会
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