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J-GLOBAL ID:200901078938784547   Update date: Jul. 22, 2024

Sato Keiko

サトウ ケイコ | Sato Keiko
Research field  (1): Horticulture
Papers (14):
MISC (18):
  • 牧田好高, 澤野郁夫, 高橋哲也, 山家一哲, 生駒吉識, 佐藤景子, 松本光, 中嶋直子, 中谷章, 山田芳裕, et al. ジベレリンとプロヒドロジャスモンの混用散布によるウンシュウミカンの浮皮軽減技術の開発と普及. 園芸学研究 別冊. 2022. 21. 1
  • 佐藤景子. 柑橘栽培におけるジベレリンの利用について. 柑橘. 2021. 73. 4
  • 佐藤景子. 植調剤利用によるウンシュウミカンの浮皮軽減技術. 果樹種苗. 2021. 163
  • 佐藤景子. 果実加工の最新事情 省力収穫適性の品種間差異の解明と指標化. 果実日本. 2020. 75. 6
  • 佐藤景子. 温暖化がミカンの浮皮と着色に及ぼす影響. 柑橘. 2020. 72. 8
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Lectures and oral presentations  (2):
  • 発芽前から成熟期までの気温上昇がウンシュウミカンの果実品質に及ぼす影響
    (令和3年度園芸学会東海支部大会研究発表会 2021)
  • Application timing of gibberellin and prohydrojasmon mixture for regulating the maturation process in medium-late maturing citrus
    (ISHS 13th International Symposium on Plant Bioregulators in Fruit Production 2017)
Education (1):
  • - 2004 Tohoku University Faculty of Agriculture Harticulture
Professional career (1):
  • 博士(農学) (筑波大学)
Work history (2):
  • 2024/04 - 現在 静岡県立農林環境専門職大学生産環境経営学部
  • 2004/04 - 2024/03 農研機構果樹茶業研究部門
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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