Rchr
J-GLOBAL ID:200901079270878010
Update date: Sep. 25, 2007
Ohta Shinsuke
オオタ シンスケ | Ohta Shinsuke
Affiliation and department:
Research field (3):
Applied molecular and cellular biology
, Food sciences
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (3):
食生活
, 食品科学・栄養科学
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (6):
- バイオ食品とその安全性に関する調査研究
- ワサビ植物の細胞組織培養
- 植物細胞組織培養による食品の特殊成分(色,味,香りなどの成分)生産に関する研究
- Studies on the Safety of Food Produced by Plant Biotechnology
- Plant Tissue and Cell Culture of Wasabia Japonica
- Production of food specific substances such as colors, tastes and aroma compounds by plant cell culture
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MISC (14):
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Some Accounts of Variation (Heterogeneity and /or Instability)in Secondary Metabolites Production by Plant Cell Cultures. Annual Report of Natural Sci. and Home Economics, Kinjo Gakuin Univ. 1994. 32,9-23
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植物細胞培養による天然色素の生産-一赤シソ細胞培養による色素の生産-. 月刊フードケミカル. 1988. 7
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シソ培養細胞・培養組織におけるシソ色素生成条件. 金城学院大学論集家政学編. 1987. 27
-
Culture conditions for Perilla pigment production in Perilla cell and tissue culture. Annual Report of Natural Sci. and Home Economics, Kinjo Gakuin Univ. 1987. 27
-
シソ植物のカルス誘導,カルスの生育並びにシソ色素生成株の選抜・育成. 金城学院大学論集家政学編. 1984. 24
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Patents (4):
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シソ色*の製造*
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植物の細胞培*によるアルカロイド製造*
-
Producton of Perilla pigments
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Alkaloid production by pant Tissue Caltures
Books (5):
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食品学総論(改訂第3版)
南江堂 1996
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食品学各論(改訂第3版)
南江堂 1996
-
Food Science II (Third edition)
Nankodo 1996
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Food Science I (Third edition)
Nankodo 1996
-
Biotechnology in Agriculture and Forestry, Vol. 7, Medicinal and Aromatic Plants (]G0002[)
Springer-Verlag, Berlin 1989
Education (2):
- - 1964 Nagoya University School of Agricultural Sciences
- - 1964 Nagoya University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
- (BLANK) (Nagoya University)
Committee career (1):
Association Membership(s) (6):
バイオインダストリー協会
, ヨーロッパ植物化学学会(Phytochemical Societies of Europe)
, 日本食品科学工学会
, 国際植物組織培養学会(International Association for Plant Tissue Culture)
, 日本植物細胞分子生物学会
, 日本農芸化学会
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