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J-GLOBAL ID:200901082085576008   Update date: Sep. 28, 2022

Tachibana Tadanori

タチバナ タダノリ | Tachibana Tadanori
Affiliation and department:
Job title: Director
Research keywords  (4): ワイン ,  清酒 ,  Wine ,  Sake
MISC (11):
  • 清酒の高品位殺菌技術の開発. ジャパンフードサイエンス. 2002
  • Study on the Pasteurization of Ginjyoshu by A Joule Heating Process. Japan Food Science. 2002
  • 秋田県産ブドウによる醸造適性試験. 秋田県総合食品研究所報告. 1999
  • Experimental Wine Making by Wine-Grapes Cultivated Akita Prefecture. Bulleein of the Akita Research Institute of Food and Brewing. 1999
  • 高りんご酸分解能酵母の育種. 日本醸造協会誌. 1991
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Patents (4):
  • 酒類の加熱方法
  • 脱皮大豆種皮からの酒類の製造方法
  • 発泡性乳酒飲料の製造方法
  • 炭酸酒健康飲料の製造方法
Work history (7):
  • 2002 - 総合食品研究所醸造試験場長
  • 1998 - 総合食品研究所酒類部門主席研究員
  • 1995 - 総合食品研究所酒類第二担当主任研究員
  • 1991 - 醸造試験場食品加工科主任専門研究員
  • 1981 - 醸造試験場食品加工科科長
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Association Membership(s) (7):
日本乳酸菌学会 ,  日本生物工学会 ,  日本醸造学会 ,  ASEV 日本ブドウ・ワイン学会 ,  The Society for Fermentation and Bioengineering of Japan ,  The American Society for Enology and Viticulture Japan chapter ,  Brewing Society of Japan
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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