Rchr
J-GLOBAL ID:200901083668419250
Update date: Jun. 30, 2022
Kusano Takanori
クサノ タカノリ | Kusano Takanori
Affiliation and department:
Research field (3):
Landscape science
, Environmental agriculture
, Food sciences
Research keywords (6):
カナダの穀物産業
, 穀物科学
, 食品化学
, Canadian Grain Industry
, GRAIN SCIENCE OR CEREAL SCIENCE
, FOOD CHEMISTRY
Research theme for competitive and other funds (9):
- 1996 - 雑穀の食用化に関する研究
- 1992 - ダッタンソバの栄養学的研究
- 1992 - ドラフトバーレーの食用化に関する研究
- 1992 - NUTRITIONAL STUDIES ON TARTARY BUCKWHEAT
- 1992 - STUDIES ON HUMAN FOOD OF DRAFT BARLEY
- 1990 - 生命倫理に関する学際的研究
- 1990 - Interdisciprinary Study on bioethics
- 1983 - カナダの穀物産業に関する研究
- 1983 - STUDIES ON CANADIAN GRAINS INDUSTRY
Show all
MISC (27):
-
バングラデシュにおける生命倫理観(1)-アンケート調査実施と関連文献-(共著). 人文学部紀要. 2002. 22, 71-92
-
麺の新しい素材-大麦麺について「特集:麺の素材開発と新利用技術」の一環. 食品工業. 2000. 43. 6. 16-18
-
New Resource for Noodle┣DB"Men"(/)-┫DB-Balley Noodle-. The Food Industry. 2000. 43. 6. 16-18
-
A Preliminary study on strudural change on degradation of starch granules in tartary buckwheat(共著). Fagopyrum. 1999. 16, 85-87
-
ダッカおよびチッタゴンにおける民衆の生活見聞. 神戸学院大学生命倫理フォーラム年報. 1999. 5. 52
more...
Books (1):
Works (27):
-
(財)飯島記念食品科学振興財団:各種国産小麦の成分特性と製パン及び製麺加工特性について
2004 -
-
雑穀の食用化に関する研究
1996 -
-
若者の食生活実態調査研究-日本・スェーデン比較
1996 -
-
Dietary utilization of special crops
1996 -
-
THE STUDY ON THE EXTENT AND RANGE OF JAPANESE AND WESTERN FOOD CULTURE INFLUENCES BY EVALATING THE FOOD CHOICES OF JAPANESE AND SWEDISH STUDENTS.
1996 -
more...
Education (2):
- - 1967 Kyoto University
- - 1967 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture
Professional career (2):
Committee career (6):
- 1995 - 1998 日本穀物科学研究会 運営委員,会長
- 1993 - 1997 汎太平洋フォーラム 常務理事,企画委員長
- 1994 - 1996 日本カナダ学会 理事,副会長,会長
- 1984 - 日本栄養・食糧学会 近畿支部役員,本部評議員
- 1983 - 日本食品科学工学会 近畿支部評議員
- 日本農芸化学会 正会員
Show all
Awards (1):
- 1994 - Canadian Studies of Faculty Enrichment
Association Membership(s) (10):
日本伝統食品研究会
, 日本調理科学会
, 国際ソバ研究者連合
, 汎太平洋フォーラム
, AMERICAN ASSOCIATION OF CEREAL CHEMISTS
, 日本穀物科学研究会
, 日本カナダ学会
, 日本食品科学工学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本農芸化学会
Return to Previous Page