Rchr
J-GLOBAL ID:200901086417193472
Update date: Dec. 23, 2008
Sakakibara Sumie
サカキバラ スミエ | Sakakibara Sumie
Affiliation and department:
Research field (2):
Food sciences
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (4):
家政学
, 食品科学
, Home Economics
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (6):
MISC (61):
-
野菜に含まれるカリウム含有量の調理による変化(第3報). 研究論集 愛知学泉大学. 2001. 36, 29
-
Amount of Potassum in Cooked Vegitable (Part 3). Studies, Aichi Gakusen University. 2001. 36, 29
-
市販豆腐のミネラル含有量について -カルシウム、マグネシウム、カリウム-. 愛知学泉大学研究論集. 1999. 34. 47
-
Amount of Mineral in T(]E87B3[)fu -Calcium , Magnesium and Potassium. Studies, Aichi Gakuen University. 1999. 34. 47
-
高校家庭科教科書『家庭一般』の記述内容の検討. 愛知学泉大学研究論集. 1998. 33. 39
more...
Books (2):
-
改訂版 食物総合実験書
ミホセ書房 1973
-
Revision General Experimental Food Science
1973
Works (2):
-
愛知県碧南市における食習慣,および栄養摂取状況調査(碧南市の委託事業)
1989 - 1990
-
Survey on Dietary Habit and Food dietary Utilization in Hekinan City, Aichi.
1989 - 1990
Association Membership(s) (4):
日本栄養・食糧学会
, 日本調理科学会
, 日本栄養改善学会
, 日本家政学会
Return to Previous Page