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J-GLOBAL ID:200901086417193472   Update date: Dec. 23, 2008

Sakakibara Sumie

サカキバラ スミエ | Sakakibara Sumie
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 家政学 ,  食品科学 ,  Home Economics ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 透析食の調理
  • 魚類脂質の脂肪酸組成
  • ゲル状食品の品質評価
  • Cooking for Dialysis Diet
  • Fatty Acid Composition of Fish Lipids
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MISC (61):
  • 野菜に含まれるカリウム含有量の調理による変化(第3報). 研究論集 愛知学泉大学. 2001. 36, 29
  • Amount of Potassum in Cooked Vegitable (Part 3). Studies, Aichi Gakusen University. 2001. 36, 29
  • 市販豆腐のミネラル含有量について -カルシウム、マグネシウム、カリウム-. 愛知学泉大学研究論集. 1999. 34. 47
  • Amount of Mineral in T(]E87B3[)fu -Calcium , Magnesium and Potassium. Studies, Aichi Gakuen University. 1999. 34. 47
  • 高校家庭科教科書『家庭一般』の記述内容の検討. 愛知学泉大学研究論集. 1998. 33. 39
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Books (2):
  • 改訂版 食物総合実験書
    ミホセ書房 1973
  • Revision General Experimental Food Science
    1973
Works (2):
  • 愛知県碧南市における食習慣,および栄養摂取状況調査(碧南市の委託事業)
    1989 - 1990
  • Survey on Dietary Habit and Food dietary Utilization in Hekinan City, Aichi.
    1989 - 1990
Association Membership(s) (4):
日本栄養・食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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