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J-GLOBAL ID:200901087196296456   Update date: Jan. 17, 2024

Harada Sumiko

ハラダ スミコ | Harada Sumiko
Affiliation and department:
Research field  (5): Hygiene and public health (non-laboratory) ,  Hygiene and public health (laboratory) ,  Healthcare management, medical sociology ,  Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (5): 給食管理 ,  公衆栄養 ,  調理科学 ,  Public Nutrition ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2003 - 2004 富山の魚について-日常の食事や行事に用いる魚と料理
  • 2003 - 超音波利用による農産食品の調理法に関する基礎的研究
  • 1997 - 2002 鉄の吸収に及ぼす牛乳カルシウムの抑制的影響
  • 1997 - 1998 歯および咀しゃくと食生活習慣との関連性
  • 1998 - 食環境に関する意識と行動の調査
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MISC (45):
  • カルシウム、鉄の摂取時刻差による便、尿への排泄量の影響 Prat I・II. 2002. 37, 23-34
  • Relationship between Timings Intake and Excretion of Calcium and Iron in Foods -Part I・II-. 2002. 37, 23-34
  • 立山における長距離選手の高所トレーニング時の栄養摂取状況と血液検査結果. 富山短期大学紀要. 2001. 36, 85-92
  • Food-Intake and Blood Analysis of Long-Distance Runners during High-Altitude Training at Mt. Tateyama. 2001. 36, 85-92
  • 調理をめぐるLCA的検討(エコクッキングの試み)その(]G0001[)・その(]G0002[). エコテクノロジー研究. 2000. 6. 2. その1 90-93・その2 94-97
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Education (2):
  • - 1970 Kamakura Women's University Faculty of Family and Consumer Sciences
  • - 1970 Kamakura Women's University Faculty of Home Economics
Association Membership(s) (5):
日本民族衛生学会 ,  日本公衆衛生学会 ,  日本食生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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