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J-GLOBAL ID:200901089223925021   Update date: Sep. 29, 2022

Tobitsuka Koki

トビツカ コウキ | Tobitsuka Koki
Affiliation and department:
Job title: Chierf Researcher
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (12): ,  発酵 ,  香り ,  匂い ,  臭い ,  CD ,  サイクロデキストリン ,  シクロデキストリン ,  香気成分 ,  Cyclodextrin ,  Aroma ,  Flavor
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 香気成分、シクロデキストリン、サイクロデキストリン、CD、臭い、匂い、香り
  • 食品香気成分およびシクロデキストリン関連テーマ
  • flavor, aroma, cyclodextrin
MISC (6):
Lectures and oral presentations  (8):
  • 界面前進凍結濃縮法による香気成分水溶液の濃縮
    (日本食品工学会大会 2009)
  • 界面前進凍結濃縮法によるラ・フランス香気成分の濃縮
    (日本食品工学会大会 2009)
  • 静的ヘッドスペースガスクロマトグラフィー法による香気成分分析における塩析効果
    (日本農芸化学会大会 2009)
  • 香りをキーワードとした食品開発
    (食品加工研究会 2008)
  • ラ・フランス香気成分の粉末化
    (食品物性シンポジウム 2007)
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Works (1):
  • 新たな農林水産政策を推進する実用技術開発事業
    2008 - 2010
Professional career (1):
  • 農学博士
Awards (4):
  • 2013/09 - 日本果汁協会 技術賞
  • 2011/11 - 食品関係技術研究会賞
  • 2011/08 - 日本食品工学会 産学官連携賞
  • 2007/11 - 食品関係技術研究会賞
Association Membership(s) (3):
JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  日本食品工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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