Research field (2):
Home economics, lifestyle science
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (3):
大量調理
, アクリルアミド
, グルコシノレート
Research theme for competitive and other funds (6):
2006 - 現在 アブラナ科食用植物の機能性成分と調理加工による変化
2013 - 2014 高温加熱により生成する有害化学物質を低減した調理法の評価・検証
2012 - 2014 料理写真からの栄養素等推定の正確さに関する研究
2012 - 2014 料理写真からの栄養素等推定の正確さに関する研究
2012 - 2013 Development of a photo manual to evaluate dietary intakes for type 2 diabetes patients.
2001 - 2002 Changes of Polyunsaturated Fatty Acids in Beef Using the Cook-chill System, Specifically Changes in Conjugated Linoleic Acid.
Show all
Papers (16):
Sadako Nakamura, Misa Yamate, Kenichi Tanabe, Sanae Osada and Tsuneyuki Oku. Highly Cross-linked Starch and Modified Cellulose as Dietary Fibers, and their Acclimation Effect on Hydrogen Excretion in Rats. Current Nutrition & Food Science. 2019. 15. 1-9