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J-GLOBAL ID:200901091175011963   Update date: Aug. 26, 2022

Okuda Shin'ichi

オクダ シンイチ | Okuda Shin'ichi
Affiliation and department:
Job title: 教授(嘱託)
Research field  (1): Applied biochemistry
Research keywords  (2): Applied Microbiology ,  応用微生物学
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2000 - ホタテ貝殻の高度有効利用に関する研究
  • 2000 - Utilization of Scallop Shell Ceramics
  • 酵素及び微生物の固定化に関する研究
  • 細菌多糖類に関する研究
  • リパーゼ生産菌に関する研究
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MISC (34):
  • ホタテ貝殻セラミックスの機能性とその実用化. 未来材料. 2002. 2002年4号,43-51
  • Studies on Microbial Degradation of a Detergent in a Water-flow System. Bulletin of Labratory of Food Technology, Hachinohe Institute of Technology. 2002. 1-10
  • Bionic Design of Scallop Shells. The Bulletin of Laboratory of Food Technology,Hachinohe Institute of Technology. 2001. 12. 1-14
  • Bionic Design of Scallop Shells. The Bulletin of Laboratory of Food Technology, Hachinohe Institute of Technology. 2001. 12. 1-14
  • 通電過熱による食品の殺菌に関する研究. 八戸工業大学食品工学部研究所紀要. 2000. 11. 1-9
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Works (4):
  • ホタテ貝殻セラミックスの有効作用
    2000 -
  • Utilization of scallop shell ceramics
    2000 -
  • 含油廃水の処理法
    1989 -
  • A Process of Treatment of Lipid-Containing Wastewater
    1989 -
Education (4):
  • - 1964 Tohoku University
  • - 1964 Tohoku University GRADUATE SCHOOL OF AGRICULTURAL SCIENCE AGRICULTURAL CHEMISTRY
  • - 1958 Tohoku University Faculty of Science
  • - 1958 Tohoku University Faculty of Science BIOLOGY
Professional career (2):
  • Master of Science (Tohoku University)
  • Doctor of Agriculture (Tohoku University)
Work history (10):
  • 1998 - - 弘前大学地域共同研究センター 客員教授
  • 1998 - - Hirosaki University, Center for Joint Res. Visitor Prof.
  • 1963 - 1988 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • 1963 - 1988 Tohoku University, Fac. Agriculture, Research Assist. Assist. Professor
  • 1988 - - 八戸工業大学 教授
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Committee career (1):
  • 1990 - 日本農芸化学会 東北支部評議員
Association Membership(s) (3):
日本微生物生態学会 ,  日本生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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