Rchr
J-GLOBAL ID:200901093137018949   Update date: Feb. 14, 2008

Tanahashi Nobuko

タナハシ ノブコ | Tanahashi Nobuko
Affiliation and department:
Research keywords  (2): 調理科学 ,  Cookery Science
MISC (12):
  • フィナンシェの嗜好に及ぼすテクスチャーと組織構造. 2004. 29号 pp.39-47
  • 市販飲料に対する学生の嗜好と摂取状況調査. 2004. 29号 pp.29-37
  • 学生の自覚症状と栄養診断表から判断した食事の傾向. 2003. 28号 pp.71-78
  • スポーツ志向の違いによる学生のエネルギー消費量および食事調査. 2003. 28号 pp.61-70
  • 市販プリンのテクスチャー分析. 2003. 28号 pp.37-45
more...
Works (1):
  • 新食料資源としてのダチョウ肉および卵の食料組織学的解析と応用
    2002 - 2004
Association Membership(s) (3):
日本栄養改善学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page