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J-GLOBAL ID:200901095520388981   Update date: Apr. 17, 2020

Kawaguchi Hiroshi

カワグチ ヒロシ | Kawaguchi Hiroshi
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Applied microbiology
Research keywords  (3): 応用微生物学 ,  食品機能学 ,  Food Science and Nutrient Science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 微生物由来の酵素に関する生化学的研究
  • 食品の機能性、特に生体調節に関する研究
  • Biochemical study on enzyme from bacteria
  • Study on function of spices
MISC (42):
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Books (2):
  • 食品衛生学実験マニュアル(共著)
    大学教育出版 1999
  • 化学合成独立栄養細菌Thiobacillus thiooxidans ON107株の3-イソプロピルリンゴ酸脱水素酵素の精製と性質(共著)
    日本農芸化学会関西支部大会講演要旨集 1994
Works (2):
  • Thiobacillus属細菌の3-イソプロピルリンゴ酸脱水素酵素に関する研究
    1996 -
  • Study on 3-isopropylmalate dehydrogenase from genus ┣DBThiobacillus(/)-┫DB
    1996 -
Professional career (1):
  • (BLANK) (Okayama University)
Association Membership(s) (4):
日本生物工学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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