Rchr
J-GLOBAL ID:200901095520388981
Update date: Apr. 17, 2020
Kawaguchi Hiroshi
カワグチ ヒロシ | Kawaguchi Hiroshi
Affiliation and department:
Job title:
Associate Professor
Research field (2):
Food sciences
, Applied microbiology
Research keywords (3):
応用微生物学
, 食品機能学
, Food Science and Nutrient Science
Research theme for competitive and other funds (4):
- 微生物由来の酵素に関する生化学的研究
- 食品の機能性、特に生体調節に関する研究
- Biochemical study on enzyme from bacteria
- Study on function of spices
MISC (42):
Books (2):
-
食品衛生学実験マニュアル(共著)
大学教育出版 1999
-
化学合成独立栄養細菌Thiobacillus thiooxidans ON107株の3-イソプロピルリンゴ酸脱水素酵素の精製と性質(共著)
日本農芸化学会関西支部大会講演要旨集 1994
Works (2):
-
Thiobacillus属細菌の3-イソプロピルリンゴ酸脱水素酵素に関する研究
1996 -
-
Study on 3-isopropylmalate dehydrogenase from genus ┣DBThiobacillus(/)-┫DB
1996 -
Professional career (1):
- (BLANK) (Okayama University)
Association Membership(s) (4):
日本生物工学会
, 日本食品科学工学会
, 日本生化学会
, 日本農芸化学会
Return to Previous Page