Art
J-GLOBAL ID:200902131191307584   Reference number:98A0309566

Development and Structure of the Pickel Industry in Miyazaki Prefecture with Technological Innovation in Pickel Processing.

加工技術の革新に伴う宮崎県の漬物加工産地形成と生産構造
Author (1):
Material:
Volume: 71  Issue:Page: 187-209  Publication year: Mar. 1998 
JST Material Number: L0477A  ISSN: 0016-7444  Document type: Article
Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Reference (45):
  • 青葉高. 日本の野菜 葉菜類・根菜類. 1983
  • 荒木一覗. 和歌山県南部川村における梅生産・加工の展開. 経済地理学年報. 1993, 39, 155-173
  • 岩動志乃夫. 新興漬物産地の研究. 日本地理学会予稿集. 1994, 46, 102-103
  • 岩動志乃夫. 宮崎県における漬物産業の発達. 宮崎女子短期大学紀要. 1995, 21, 1-9
  • 岩動志乃夫. 宮崎県における漬物加工産業の研究. 人文地理. 1997, 48, 517-518
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page