Art
J-GLOBAL ID:200902131191307584 Reference number:98A0309566
Development and Structure of the Pickel Industry in Miyazaki Prefecture with Technological Innovation in Pickel Processing.
加工技術の革新に伴う宮崎県の漬物加工産地形成と生産構造
Publisher site
Copy service
Access JDreamⅢ for advanced search and analysis.
{{ this.onShowJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=98A0309566&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=L0477A") }}
Author (1):
ISURUGI SHINOBU
About ISURUGI SHINOBU
Search "201850000411553838"
Search "ISURUGI SHINOBU"
(
宮崎女短大
)
About 宮崎女短大
Search "201551000097198353"
Search "宮崎女短大"
Material:
地理学評論 Ser.A (Geographical Review of Japan. Ser. A)
About 地理学評論 Ser.A
Search "L0477A"
Search ISSN,ISBN,CODEN
Detailed information
Volume:
71
Issue:
3
Page:
187-209
Publication year:
Mar. 1998
JST Material Number:
L0477A
ISSN:
0016-7444
Document type:
Article
Country of issue:
Japan (JPN)
Language:
JAPANESE (JA)
Reference (45):
青葉高. 日本の野菜 葉菜類・根菜類. 1983
荒木一覗. 和歌山県南部川村における梅生産・加工の展開. 経済地理学年報. 1993, 39, 155-173
岩動志乃夫. 新興漬物産地の研究. 日本地理学会予稿集. 1994, 46, 102-103
岩動志乃夫. 宮崎県における漬物産業の発達. 宮崎女子短期大学紀要. 1995, 21, 1-9
岩動志乃夫. 宮崎県における漬物加工産業の研究. 人文地理. 1997, 48, 517-518
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
宮崎
About 宮崎
Search "宮崎"
Detailed information
,
漬物
About 漬物
Search "漬物"
Detailed information
,
産地形成
About 産地形成
Search "産地形成"
Detailed information
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM