Art
J-GLOBAL ID:200902139403018023   Reference number:98A0511109

A Study on Uses of Cooking Appliances and Energy Consumption at Kitchens for Business Use.

業務用ちゅう房における各種調理機器の使われ方とエネルギー消費量の解析
Author (6):
Material:
Issue: 69  Page: 61-73  Publication year: Apr. 1998 
JST Material Number: G0149B  ISSN: 0385-275X  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=98A0511109&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=G0149B") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Water supply,drainage and sanitary equipment in buildings  ,  Energy consumption and energy saving 
Reference (9):
  • 1) 村川三郎. 業務用厨房のエネルギー需要と作業環境に関する研究(その1-4). 日本建築学会中国 九州支部研究報告. (1996) p.401-416.
  • 2) 村川三郎. 業務用電化厨房における各種調理機器のエネルギー消費量に関する研究. 日本建築学会大会学術講演梗概集. (1996) p.199-200.
  • 3) 村川三郎. 業務用厨房のエネルギー消費と作業環境に関する研究(その1-5). 空気調和 衛生工学会学術講演会講演論文集. (1997)
  • 4) 村川三郎. 業務用厨房のエネルギー需要と作業環境に関する研究(その5-6). 日本建築学会中国支部研究報告集. (1997) p.305-312.
  • 5) 清田誠良. 業務用厨房のエネルギー需要と作業環境に関する実測. 日本建築学会大会学術講演梗概集. (1997) p.207-208.
more...
Terms in the title (5):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page