Art
J-GLOBAL ID:200902207923051762   Reference number:08A0653373

日本LCA学会食品研究会の成果の概要

Author (2):
Material:
Volume:Issue:Page: 129-134  Publication year: Apr. 25, 2008 
JST Material Number: L6922A  ISSN: 1880-2761  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (3):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Environmental problems  ,  Agriculture in general  ,  Food in general 
Reference (19):
  • 「持続可能な消費に向けた指標開発とその活用に関する研究--持続可能な生産と消費食品研究会報告書」社団法人未踏科学技術協会,(2005)
  • 日本LCA学会食品研究会「食品のLCAと特続可能な消費に向けた指標開発: 平成17年度報告書」並びに「同講演会資料集」, 5月17日 (2006)
  • MRSメニューセンサス調査: メニュー出現頻度過去3回分 (1999, 2001, 2003年) の平均値により算出
  • 厚生労働省「食事バランスガイド」ウエブサイト (http://j-balanceguide.com/)
  • 平成15年国民健康・栄養調査報告 厚生労働省 平成17年8月発行 (2005)
more...

Return to Previous Page