Art
J-GLOBAL ID:200902210199737925   Reference number:04A0165701

関西地区の女子学生家庭における煮る調理に関する実態調査

Author (9):
Material:
Volume: 37  Issue:Page: 71-76  Publication year: Feb. 20, 2004 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=04A0165701&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=Y0637A") }}
JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food in general 
Reference (6):
  • 時子山ひろみ. フードシステムの経済学. 1998, 47
  • 厚生省保健医療局健康増進栄養課編. 国民栄養の現状. 平成4年国民栄養調査成績. 1994, 133
  • 厚生省保健医療局健康増進栄養課編. 国民栄養の現状. 平成4年国民栄養調査成績. 1994, 134
  • 食品流通情報センター編. 食生活データ総合統計年報2002, 日清製油「わが家の代表的な家庭料理・伝承料理」. 2002, 135
  • 食品流通情報センター編. 食生活データ総合統計年報2002, 日清製油「わが家の代表的な家庭料理・伝承料理」. 2002, 138-139
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page