Art
J-GLOBAL ID:200902230712277391   Reference number:08A1258472

食品の殺菌手法-原理・特徴・現状・課題 8 化学的手法(5)食品のアルコールによる殺菌

Author (1):
Material:
Volume: 36  Issue: 12  Page: 859-867  Publication year: Dec. 10, 2008 
JST Material Number: G0816B  ISSN: 0385-5201  CODEN: BOBODP  Document type: Article
Article type: 文献レビュー  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=08A1258472&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=G0816B") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Sterilization methods  ,  Food hygiene in general 
Reference (10):
  • 社団法人アルコール協会ホームページ
  • 山下勝. アルコールによる食品保存技術に関する調査研究報告書. 1995, 17-23
  • 山下勝. 日本生物工学会平成7年度大会. 1995
  • 赤羽義章. 最新食品微生物制御システムデータ集. 1983, 464-466
  • 山本秦. アルコールによる食品保存技術に関する調査研究報告書. 1995, 41
more...

Return to Previous Page