Art
J-GLOBAL ID:200902250210072231   Reference number:09A0861997

地域水産業と食育-水産分野の食育活動研究に関する基本的視点の検討-

Author (1):
Material:
Volume: 47  Issue: 2/3  Page: 243-263  Publication year: Oct. 01, 2007 
JST Material Number: L5457A  ISSN: 1342-7857  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Aquatic food in general  ,  Food in general 
Reference (39):
  • 秋谷重男 2006. 『日本人は魚を食べているか』,漁協経営センター。
  • 秋永優子・中村修 1998. 「学校給食における現代的課題としての食文化教育の内容と視点」,『日本家政学会誌』49-2,199~206ページ。
  • アクアネット 2004. 「食育とトラフグを核にした地域活性化 福井県小浜市」,『アクアネット』2004. 1,26~32ページ。
  • アクアネット 2005. 「学校給食へのアプローチ」,『アクアネット』2005. 5,31ページ。
  • 足立己幸・NHK 「子どもたちの食卓」プロジェクト2000. 『知っていますか子どもたちの食卓』NHK出版。
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page