Art
J-GLOBAL ID:200902265592933638   Reference number:05A0893246

Roles of the cooking system in institutional food services in nursing homes for the elderly

介護老人福祉施設の給食における調理システムの役割
Author (4):
Material:
Volume: 16  Issue:Page: 149-160  Publication year: Sep. 30, 2005 
JST Material Number: L3330A  ISSN: 1346-9770  CODEN: NSGIFO  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=05A0893246&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=L3330A") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Geriatrics  ,  Food in general 
Reference (15):
  • 1) 鈴木久乃, 太田和枝, 定司哲夫 : 給食マネージメント論, 第一出版, 東京, p. 174-221 (2004)
  • 2) 外山健二, 幸林友男 : 栄養科学シリーズNEXT給食経営管理論, 講談社, 東京, p. 61-72 (2003)
  • 3) 富岡和夫 : エッセンシャル給食経営管理論, 医歯薬出版, 東京, p. 96-104 (2003)
  • 4) 厚生労働省発表資料 : 平成14年介護サービス施設・事業所調査の概要, http://www.mhlw.go.jp/toukei/saikin/hw/kaigo/service02/
  • 5) 平成15年厚生労働省令第33号 : 特別養護老人ホームの設備及び運営に関する基準等の一部を改正する省令
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page