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J-GLOBAL ID:200902268636948890   Reference number:08A0971408

未成熟果実中色素の安定化とその利用技術

Author (5):
Material:
Volume: 50  Issue: 10  Page: 35-39  Publication year: Oct. 01, 2008 
JST Material Number: F0354A  ISSN: 0547-0277  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (3):
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Category name(code) classified by JST.
Food additives  ,  Plant biochemistry  ,  Vegetables and processed vegetable products 
Reference (7):
  • 東京大学光合成教育研究会 編, 光合成の科学, 東京大学出版会 (2007)
  • 木村進, 中林敏郎, 加藤博通 編著, 食品の変色の化学, 光琳 (1995)
  • M. L. ベンダー, M. 小宮山 著, シクロデキストリンの化学, 学会出版センター (1979)
  • 戸田不二緒 監修・上野昭彦 編集, シクロデキストリンー基礎と応用ー, 産業図書 (1995)
  • シクロデキストリン学会 編, ナノマテリアル・シクロデキストリン, 米田出版 (2005)
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