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J-GLOBAL ID:200902268741880916   Reference number:09A0037351

過熱水蒸気に空気が混入した場合の加熱効率および品質の変化

Author (1):
Material:
Volume: 40  Issue:Page: 53-55  Publication year: Dec. 18, 2008 
JST Material Number: S0684A  ISSN: 0285-4449  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (3):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food heating  ,  Vegetables and processed vegetable products  ,  Food quality 
Reference (8):
  • Abe T, Miyashita K.: J Food Sci, 72,(6), 345-50(2007)
  • 阿部茂、宮下和夫: 日食工誌, 53,(7), 373-379(2006)
  • 阿部茂、吉川修司、中野敦博、河野慎一、熊林義晃、長島浩二: 新エネルギー・産業技術総合開発機構 平成14年度産業技術研究助成事業報告書 (2002)
  • 阿部茂、吉川修司、中野敦博、河野慎一、熊林義晃、長島浩二: 新エネルギー・産業技術総合開発機構 平成15年度産業技術研究助成事業報告書 (2003)
  • 阿部茂、吉川修司、中野敦博、河野慎一、熊林義晃、長島浩二: 新エネルギー・産業技術総合開発機構 平成16年度産業技術研究助成事業報告書 (2004)
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