Art
J-GLOBAL ID:200902280250440817   Reference number:08A1053511

米粉利用の現状と課題-米粉パンについて-

Author (3):
Material:
Volume: 55  Issue: 10  Page: 444-454  Publication year: Oct. 15, 2008 
JST Material Number: F0895A  ISSN: 1341-027X  CODEN: NSKKEF  Document type: Article
Article type: 文献レビュー  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Milling  ,  Flour products 
Reference (62):
  • 1) 農林水産省食料需給表(平成18年度版).
  • 2) 高野博幸,ライスブレッドの製造,食糧 その科学と技術,22,25-49(1982).
  • 3) 農林水産省 平成19年米麦加工食品生産動態等統計調査 (2007).
  • 4) 今井 徹,米粉のいろいろ,「お米の話II」,第1版,横尾政雄編,(技報堂出版社,東京),pp. 67-73(1989).
  • 5) 櫛渕欽也,米の新加工食品の開発に関する研究,プロジェクト研究成果シリーズ,161(1984).
    citation=http://rms2.agsearch.agropedia.affrc.go.jp/contents/JASI/seika05-1.html
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page