Art
J-GLOBAL ID:200902280423541738   Reference number:05A0387839

Modulating Effects of Japanese Food Materials on Human Brain Function

「高齢社会と日本型食素材」日本型食品素材成分の脳機能調節作用
Author (1):
Material:
Volume: 58  Issue:Page: 107-111  Publication year: Apr. 10, 2005 
JST Material Number: F0624A  ISSN: 0287-3516  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=05A0387839&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=F0624A") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food chemistry,nutritional value  ,  Central nervous system 
Reference (4):
  • 畠山英子. 感性と環境の相関研究-小中学生の気分状態テストならびに食環境調査結果から-. 東北福祉大学感性福祉研究所年報. 2002, 3, 109-123
  • 畠山英子. 大学生の心身の健康状態と食環境の相関. 東北福祉大学感性福祉研究所年報. 2002, 3, 125-132
  • 畠山英子. 日本型食品素材成分の脳機能調節効果の解析. (独) 食品総合研究所「健全な食生活構築のための食品の機能性及び安全性に関する研究」平成14年度報告集. 2002, 160-163
  • 畠山英子. 日本型食品素材成分の脳機能調節効果の解析. (独) 食品総合研究所「健全な食生活構築のための食品の機能性及び安全性に関する研究」平成15年度報告集. 2003, 182-185
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page