Art
J-GLOBAL ID:200902280423541738
Reference number:05A0387839
Modulating Effects of Japanese Food Materials on Human Brain Function
「高齢社会と日本型食素材」日本型食品素材成分の脳機能調節作用
Author (1):
Material:
Volume:
58
Issue:
2
Page:
107-111
Publication year:
Apr. 10, 2005
JST Material Number:
F0624A
ISSN:
0287-3516
Document type:
Article
Article type:
解説
Country of issue:
Japan (JPN)
Language:
JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food chemistry,nutritional value
, Central nervous system
Reference (4):
-
畠山英子. 感性と環境の相関研究-小中学生の気分状態テストならびに食環境調査結果から-. 東北福祉大学感性福祉研究所年報. 2002, 3, 109-123
-
畠山英子. 大学生の心身の健康状態と食環境の相関. 東北福祉大学感性福祉研究所年報. 2002, 3, 125-132
-
畠山英子. 日本型食品素材成分の脳機能調節効果の解析. (独) 食品総合研究所「健全な食生活構築のための食品の機能性及び安全性に関する研究」平成14年度報告集. 2002, 160-163
-
畠山英子. 日本型食品素材成分の脳機能調節効果の解析. (独) 食品総合研究所「健全な食生活構築のための食品の機能性及び安全性に関する研究」平成15年度報告集. 2003, 182-185
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
,
,
,
,
,
Return to Previous Page