Pat
J-GLOBAL ID:200903000126815951

香菜の処理方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992355630
Publication number (International publication number):1994181716
Application date: Dec. 17, 1992
Publication date: Jul. 05, 1994
Summary:
【要約】【目的】 本発明は、別名中国パセリと呼ばれ、パセリよりも強い香りを持ち、独特の香味を有する香菜から、苦味のみを除去する香菜の処理方法に関する。【構成】 香菜を水浸漬処理した後、水切りし、次いでオリーブ油で焙炒処理する香菜の処理方法。
Claim (excerpt):
香菜を水浸漬処理した後、水切りし、次いでオリーブ油で焙炒処理する香菜の処理方法。
IPC (2):
A23L 1/221 ,  A23L 1/015

Return to Previous Page