Pat
J-GLOBAL ID:200903001333874468
硬肉モモのエチレン処理方法
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (3):
平木 祐輔
, 藤田 節
, 安田 徹夫
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002281579
Publication number (International publication number):2004113139
Application date: Sep. 26, 2002
Publication date: Apr. 15, 2004
Summary:
【課題】硬肉モモを適切に軟化させる手法の開発を課題とする。【解決手段】硬肉モモを15°C〜35°C、1ppm以上のエチレンで6時間以上処理することにより解決できる。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
硬肉モモを15°C〜35°C、1ppm以上のエチレンガスで6時間以上処理することを特徴とする硬肉モモの軟化方法。
IPC (2):
FI (2):
F-Term (10):
4B016LC02
, 4B016LE03
, 4B016LG01
, 4B016LK02
, 4B016LP13
, 4B069HA11
, 4B069KA10
, 4B069KB06
, 4B069KC05
, 4B069KD10
Patent cited by the Patent:
Return to Previous Page