Pat
J-GLOBAL ID:200903001333874468

硬肉モモのエチレン処理方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 平木 祐輔 ,  藤田 節 ,  安田 徹夫
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002281579
Publication number (International publication number):2004113139
Application date: Sep. 26, 2002
Publication date: Apr. 15, 2004
Summary:
【課題】硬肉モモを適切に軟化させる手法の開発を課題とする。【解決手段】硬肉モモを15°C〜35°C、1ppm以上のエチレンで6時間以上処理することにより解決できる。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
硬肉モモを15°C〜35°C、1ppm以上のエチレンガスで6時間以上処理することを特徴とする硬肉モモの軟化方法。
IPC (2):
A23B7/152 ,  A23L1/212
FI (2):
A23B7/152 ,  A23L1/212 A
F-Term (10):
4B016LC02 ,  4B016LE03 ,  4B016LG01 ,  4B016LK02 ,  4B016LP13 ,  4B069HA11 ,  4B069KA10 ,  4B069KB06 ,  4B069KC05 ,  4B069KD10
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 特開昭64-085064
  • 特開平4-117239

Return to Previous Page