Pat
J-GLOBAL ID:200903002373002052
マイルド酸性調味料
Inventor:
,
,
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
久保田 藤郎
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996355777
Publication number (International publication number):1998057007
Application date: Dec. 25, 1996
Publication date: Mar. 03, 1998
Summary:
【要約】【課題】 食酢に起因する刺激臭と刺激味が軽減され、マイルドで爽やかな酸性調味料を提供すること。【解決手段】 酢酸を1.0〜3.0重量%、グルコン酸を4.0〜12.0重量%および糖を5.0〜15.0重量%含むマイルド酸性調味料。
Claim (excerpt):
酢酸を1.0〜3.0重量%、グルコン酸を4.0〜12.0重量%および糖を5.0〜15.0重量%含むマイルド酸性調味料。
IPC (2):
FI (2):
A23L 1/22 D
, C12J 1/00 A
Patent cited by the Patent:
Return to Previous Page