Pat
J-GLOBAL ID:200903002416765969
マイクロ波加熱用食品素材
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (1):
特許業務法人アルガ特許事務所
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002040933
Publication number (International publication number):2003235482
Application date: Feb. 19, 2002
Publication date: Aug. 26, 2003
Summary:
【要約】【課題】 本発明は、マイクロ波加熱処理に用いる食品類の原料に適したマイクロ波加熱調理食品素材を提供することを目的とする。【解決手段】 乳化剤を0.1〜2.0重量%添加した小麦粉を常圧雰囲気下から加熱処理して得られるマイクロ波加熱用食品素材。
Claim 1:
乳化剤を0.1〜2.0重量%添加した小麦粉を常圧雰囲気下から加熱処理することを特徴とする、マイクロ波加熱用食品素材。
IPC (2):
FI (2):
F-Term (11):
4B025LB04
, 4B025LG04
, 4B025LK01
, 4B025LP01
, 4B025LT06
, 4B035LC03
, 4B035LC12
, 4B035LG35
, 4B035LK13
, 4B035LP01
, 4B035LP16
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (8)
-
天ぷら用小麦粉
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平10-246928
Applicant:日清製粉株式会社
-
穀類フレーク食品の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-023639
Applicant:日清製粉株式会社
-
特開昭47-025342
-
揚げ物用衣材及び揚げ物の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平10-249606
Applicant:大島則浩
-
パン粉の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平11-231350
Applicant:日清製粉株式会社
-
バッターミックスおよびその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-184462
Applicant:鐘淵化学工業株式会社
-
電子レンジ再加熱に適した揚げ物用熱処理小麦粉及びその製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-006522
Applicant:日清製粉株式会社
-
特開昭52-130940
Show all
Cited by examiner (8)
-
天ぷら用小麦粉
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平10-246928
Applicant:日清製粉株式会社
-
穀類フレーク食品の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-023639
Applicant:日清製粉株式会社
-
特開昭47-025342
-
揚げ物用衣材及び揚げ物の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平10-249606
Applicant:大島則浩
-
パン粉の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平11-231350
Applicant:日清製粉株式会社
-
バッターミックスおよびその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-184462
Applicant:鐘淵化学工業株式会社
-
電子レンジ再加熱に適した揚げ物用熱処理小麦粉及びその製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-006522
Applicant:日清製粉株式会社
-
特開昭52-130940
Show all
Return to Previous Page