Pat
J-GLOBAL ID:200903002594858920

焼菓子生地

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2008085587
Publication number (International publication number):2009232805
Application date: Mar. 28, 2008
Publication date: Oct. 15, 2009
Summary:
【課題】濃厚なチョコレートの風味を有し、しっとりとした食感、良好な口どけを有する焼菓子を提供することを課題とし、さらに時間が経過しても、濃厚なチョコレート風味、しっとりとした食感、良好な口どけを維持することができる焼菓子を提供することを課題とする。【解決手段】チョコレート生地と、少なくともゲル化剤と水で構成される複合体を含有し、穀粉類を含有しないことを特徴とする焼菓子生地。【選択図】なし
Claim (excerpt):
チョコレート生地と、少なくともゲル化剤と水で構成される複合体を含有し、穀粉類を含有しないことを特徴とする焼菓子生地。
IPC (1):
A23G 3/50
FI (1):
A23G3/00 102
F-Term (3):
4B014GB04 ,  4B014GK12 ,  4B014GL08
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (2)
  • 焼き菓子生地及びその製造方法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願2000-311484   Applicant:旭電化工業株式会社
  • 焼菓子類
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願2004-272492   Applicant:旭電化工業株式会社

Return to Previous Page