Pat
J-GLOBAL ID:200903002619326162

粥・雑炊原料米

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997195095
Publication number (International publication number):1999046702
Application date: Jul. 04, 1997
Publication date: Feb. 23, 1999
Summary:
【要約】【目的】特有のとろみを有しながらも、食感のある粥・雑炊が提供できる粥・雑炊原料米を提供する。【構成】米粒を微粉粒にしたでんぷん粉と、予め熱加工されたアルファ化米からなる米粒とをそれぞれ包装して提供し、適宜容器に投入し加水して調理する。
Claim (excerpt):
米粒を微粉粒にしたでんぷん粉と、予め熱加工されたアルファ化米からなる米粒とを適宜比率合わせてなることを特徴とする粥・雑炊原料米。

Return to Previous Page