Pat
J-GLOBAL ID:200903004435347062
冷凍食品の製造方法
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995126027
Publication number (International publication number):1996317780
Application date: May. 25, 1995
Publication date: Dec. 03, 1996
Summary:
【要約】【目的】冷凍食品をジューシーな食感を持たせつつ調理解凍、加熱する際に生ずるドリップを低減化する。【構成】調理加熱時に水分や油分のドリップが流出しやすい冷凍食品に乾燥マッシュポテト又は/及びジェランガムゲルを配合する。
Claim (excerpt):
調理加熱時に水分や油分のドリップが流出しやすい食品に乾燥マッシュポテト又は/及びジェランガムゲルを配合することを特徴とする冷凍食品の製造方法。
IPC (4):
A23L 1/48
, A23L 1/05
, A23L 1/2165
, A23L 1/317
FI (4):
A23L 1/48
, A23L 1/2165
, A23L 1/317 Z
, A23L 1/04
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (7)
-
特開平2-145157
-
特開平2-255065
-
特開平2-238872
-
特開昭63-317056
-
特開平3-151846
-
加工ポテト
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-120024
Applicant:キユーピー株式会社
-
特開平2-046274
Show all
Return to Previous Page