Pat
J-GLOBAL ID:200903005108629492
保存性の良好なチーズ醤油及びその製造方法
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
舟橋 榮子
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992283429
Publication number (International publication number):1994113783
Application date: Sep. 30, 1992
Publication date: Apr. 26, 1994
Summary:
【要約】【構成】 チーズ、溶融塩及び醤油からなるチーズ醤油、及びその製造方法。【効果】 本発明により得られた醤油は、チーズと醤油の風味がよくマッチし、和風の醤油と洋風のチーズを結合させて新規な食品及び食品素材として応用範囲が広い。
Claim 1:
チーズ、溶融塩及び醤油からなるチーズ醤油。
IPC (2):
A23L 1/238 106
, A23C 19/09
Patent cited by the Patent:
Return to Previous Page