Pat
J-GLOBAL ID:200903007669717865

大豆蛋白含有食品の製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996224817
Publication number (International publication number):1998066516
Application date: Aug. 27, 1996
Publication date: Mar. 10, 1998
Summary:
【要約】【課題】大豆蛋白を多量に含む食品であっても食品本来の風味を損なうことなく大豆特有の風味のない大豆蛋白含有食品を提供することを目的とした。【解決手段】大豆蛋白含有食品の製造において、トレハロースを添加する大豆蛋白含有食品の製造方法。
Claim (excerpt):
大豆蛋白含有食品の製造において、トレハロースを添加する大豆蛋白含有食品の製造方法。
IPC (3):
A23J 3/16 502 ,  A21D 13/08 ,  A23G 1/00
FI (3):
A23J 3/16 502 ,  A21D 13/08 ,  A23G 1/00

Return to Previous Page