Pat
J-GLOBAL ID:200903008673560209

抗酸化性乳化物、それを含有した飲食物、およびその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 若林 忠
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1994066018
Publication number (International publication number):1995274823
Application date: Apr. 04, 1994
Publication date: Oct. 24, 1995
Summary:
【要約】【目的】 魚臭や酸化臭等の異臭の発生を防止した、高度不飽和脂肪酸強化飲食物を提供する。【構成】 高度不飽和脂肪酸、チーズ、および水を乳化させて抗酸化性乳化物を得る。このものは飲食物に混合して利用される。
Claim (excerpt):
高度不飽和脂肪酸含有油脂、チーズおよび水を乳化させてなる抗酸化性乳化物。
IPC (2):
A23D 7/00 ,  A23C 19/09
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 特表平3-501206
  • 特開昭62-006632
  • 特開平2-218796

Return to Previous Page