Pat
J-GLOBAL ID:200903009015925275
油脂含有食品
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997128718
Publication number (International publication number):1998313798
Application date: May. 19, 1997
Publication date: Dec. 02, 1998
Summary:
【要約】【課題】 油脂の円やかでコクのある風味が活かされ且後味がよく風味に優れ、健康志向にも適した油脂含有食品を提供する。【解決手段】 油脂分として飽和脂肪酸比率40%以下で且一価不飽和脂肪酸比率50%以上の油脂を含有することを特徴とする油脂含有食品。
Claim (excerpt):
油脂分として飽和脂肪酸比率40%以下で且一価不飽和脂肪酸比率50%以上の油脂を含有することを特徴とする油脂含有食品。
IPC (2):
FI (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (10)
-
低粘性パスタソースの製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-095911
Applicant:日清製粉株式会社
-
パスタソース
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-057857
Applicant:ライオン株式会社
-
特開昭63-279770
-
特開昭53-139764
-
ルー組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-004315
Applicant:鐘淵化学工業株式会社
-
高粘性ホワイトソースの製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-171617
Applicant:ハウス食品株式会社, 不二製油株式会社
-
液状コーンスープ
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-218063
Applicant:花王株式会社
-
顆粒状インスタントスープ又はインスタントソースの製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-302689
Applicant:クノール食品株式会社
-
ヘム鉄含有液状食品の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-102254
Applicant:ハウス食品工業株式会社
-
顆粒状含油食品の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-104429
Applicant:松谷化学工業株式会社
Show all
Return to Previous Page