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J-GLOBAL ID:200903009051775930

健康食品とその製法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 志賀 正武 (外2名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992312479
Publication number (International publication number):1994153857
Application date: Nov. 20, 1992
Publication date: Jun. 03, 1994
Summary:
【要約】【目的】 まむし粉末の生臭い臭気や生臭味を知覚し得ないレベルにまで低減し、かつハトムギ粉末が摂取時に口中や咽喉の粘膜にまとわりつくのを解消し、まむし粉末およびハトムギ粉末の摂取が容易な健康食品を得ること。【構成】 まむし粉末にハトムギ粉末を3〜10重量%添加し、混合してなる健康食品。
Claim (excerpt):
まむし粉末にハトムギ粉末を3〜10重量%添加し、混合してなる健康食品。
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 特開昭60-062966
  • 特開昭61-242562

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