Pat
J-GLOBAL ID:200903010461247203

澱粉含有食品及びその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996155043
Publication number (International publication number):1998000061
Application date: Jun. 17, 1996
Publication date: Jan. 06, 1998
Summary:
【要約】【課題】均一に澱粉を膨潤させて、焙焼等による膨化を行わずに、容易に且つ簡単にできる澱粉含有食品を提供すること。【解決手段】α化した澱粉と多糖類と水とを混合し、成形して、水分含有率8〜14%に調整した澱粉含有食品。
Claim (excerpt):
α化した澱粉と多糖類と水とを混合し、成形して、水分含有率を8〜14%に調整したことを特徴とする澱粉含有食品。
IPC (4):
A23L 1/10 ,  A21D 2/18 ,  A23L 1/01 ,  A23L 1/18
FI (4):
A23L 1/10 Z ,  A21D 2/18 ,  A23L 1/01 C ,  A23L 1/18

Return to Previous Page