Pat
J-GLOBAL ID:200903011335212786
トマト様食感を持つ食品
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
戸田 親男
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992351415
Publication number (International publication number):1994169708
Application date: Dec. 08, 1992
Publication date: Jun. 21, 1994
Summary:
【要約】【構成】 トマトを破砕し、必要に応じては裏ごしし、これにゲル化剤及び不溶性食物繊維を加えた後、これを加温し、次いでこれを冷却固化する。【効果】 天然トマトと同様のすぐれた食感を有する食品が得られる。
Claim (excerpt):
トマト、ゲル化剤及び不溶性食物繊維を主成分とするトマト様食感を持つ食品。
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (8)
-
特開平1-285163
-
特開平4-179449
-
特開平2-163045
-
特開平3-209331
-
特開平3-155768
-
特表平4-502409
-
ゼリー様球状食品及びその製法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-037667
Applicant:アヲハタ株式会社, キユーピー株式会社
-
特開昭60-192556
Show all
Return to Previous Page