Pat
J-GLOBAL ID:200903012323694307

多価不飽和脂肪酸含有油脂組成物の香味改善法およびその利用食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992327175
Publication number (International publication number):1994133707
Application date: Oct. 23, 1992
Publication date: May. 17, 1994
Summary:
【要約】[目的]ω-3系多価不飽和脂肪酸を含有する油脂組成物において、特有の油臭や不快臭を改善する。[構成]ω-3系多価不飽和脂肪酸を含有する油脂組成物に、ペパーミント系の香料を微量添加する。
Claim (excerpt):
ω-3系多価不飽和脂肪酸を含有する油脂組成物において、ペパーミント系の香料を添加することにより、特有の油臭および不快臭を改善する方法。
IPC (4):
A23L 1/015 ,  A23D 9/00 504 ,  A23L 1/00 ,  A23L 1/222
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
  • 特開昭64-023851

Return to Previous Page