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J-GLOBAL ID:200903013763222560

パン生地の製造法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995012414
Publication number (International publication number):1996196197
Application date: Jan. 30, 1995
Publication date: Aug. 06, 1996
Summary:
【要約】【目的】 本発明は、冷蔵保存が長くなった成型冷蔵パン生地を用いてもフィッシュアイが現れない品質のよいパンを得ることを目的とする。【構成】 小麦粉、融解した油脂、酵母および水を混捏し生地とし、これを常法により製パンする。
Claim (excerpt):
小麦粉、融解した油脂、酵母および水を混捏することを特徴とするパン生地の製造法。
IPC (2):
A21D 2/16 ,  A21D 8/04
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • パンの製法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平4-150852   Applicant:協和醗酵工業株式会社
  • 特開平3-254626

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