Pat
J-GLOBAL ID:200903013942311095

食品組成物

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2000381446
Publication number (International publication number):2001252054
Application date: Dec. 15, 2000
Publication date: Sep. 18, 2001
Summary:
【要約】【課題】廃棄物とされている上記ベジテーション水を利用し、ベジテーション水に特有な風味に起因する嗜好性減退を防止し、ポリフェノールを含有した身体に良い食品組成物を提供する。【解決手段】オリーブの実を圧搾して得られる水溶液の濃縮物又は乾固物を含有することを特徴とする食品組成物。
Claim (excerpt):
オリーブの実を圧搾して得られる水溶液の濃縮物又は乾固物を含有することを特徴とする食品組成物。
IPC (5):
A23L 1/36 ,  A23G 3/00 101 ,  A23G 3/30 ,  A23L 1/30 ,  A23L 1/212
FI (5):
A23L 1/36 ,  A23G 3/00 101 ,  A23G 3/30 ,  A23L 1/30 B ,  A23L 1/212 A
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 抗酸化剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平7-238205   Applicant:ヤヱガキ醗酵技研株式会社, 田辺製薬株式会社
  • 抗酸化剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願2000-312312   Applicant:日清製油株式会社

Return to Previous Page