Pat
J-GLOBAL ID:200903014679971707

プルーンファイバー食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 青山 葆 (外2名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002004871
Publication number (International publication number):2003204771
Application date: Jan. 11, 2002
Publication date: Jul. 22, 2003
Summary:
【要約】【課題】 プルーン果皮部を原料とし、ビタミンA、ミネラル、食物繊維等を豊富に含んでいながらプルーン特有の甘味や酸味等をも併せ持ったプルーンファイバー食品を提供すること。【解決手段】 プルーン果皮部の加水分解物を原料としたプルーンファイバー食品において、固形分100g中に食物繊維20〜45g、糖質40〜70g含有し、クエン酸換算で酸度1〜3.5g有するプルーンファイバー食品。
Claim (excerpt):
プルーン果皮部の加水分解物を原料としたプルーンファイバー食品において、固形分100g中に食物繊維20〜45g、糖質40〜70g含有し、クエン酸換算で酸度1〜3.5g有するプルーンファイバー食品。
IPC (2):
A23L 1/308 ,  A23L 1/30
FI (2):
A23L 1/308 ,  A23L 1/30 B
F-Term (8):
4B018LE03 ,  4B018LE04 ,  4B018MD01 ,  4B018MD23 ,  4B018MD47 ,  4B018MD52 ,  4B018ME02 ,  4B018MF12
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (2) Cited by examiner (2)

Return to Previous Page