Pat
J-GLOBAL ID:200903016642235825
ウエハース
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
友松 英爾 (外1名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993348408
Publication number (International publication number):1995184531
Application date: Dec. 27, 1993
Publication date: Jul. 25, 1995
Summary:
【要約】【目的】 製造から食品が食されるまでの間に乳酸菌の生菌数が損なわれることなく、ビール酵母と乳酸菌を同時に摂取することによって、整腸作用が期待され、更に官能的に好まれ、携帯に便利で手軽に食することができる食品の提供。【構成】 ビール酵母を生地中に含有させたことを特徴とするウエハース生地及びそれを用いて乳酸菌入りクリームをサンドイッチしたウエハース。
Claim (excerpt):
ビール酵母を生地中に含有させたことを特徴とするウエハース生地。
IPC (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
-
特開昭62-148420
-
特開昭48-077063
-
特公昭46-042584
Return to Previous Page