Pat
J-GLOBAL ID:200903019101759375

コーヒー飲料の品質安定化法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995063590
Publication number (International publication number):1996228685
Application date: Feb. 28, 1995
Publication date: Sep. 10, 1996
Summary:
【要約】【目的】 コーヒー飲料の品質安定化を計ること。【構成】 コーヒー飲料にプロアントシアニジンとビタミンC及び/又はビタミンEを併用添加するか、あるいはタンナーゼ処理したプロアントシアニジンを単独又はビタミンC及び/又はビタミンEを併用添加する。
Claim (excerpt):
コーヒー飲料にプロアントシアニジンとビタミンC及び/又はビタミンEを併用添加することを特徴とするコーヒー飲料の品質安定化法
IPC (2):
A23F 5/14 ,  A23L 2/42
FI (2):
A23F 5/14 ,  A23L 2/00 N
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 特開昭61-016982
  • 特開昭61-016982

Return to Previous Page