Pat
J-GLOBAL ID:200903020825964211

食品の退色防止方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 朝日奈 宗太 (外1名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999281386
Publication number (International publication number):2001095526
Application date: Oct. 01, 1999
Publication date: Apr. 10, 2001
Summary:
【要約】【課題】 食品本来の鮮明な色を持続的に維持する食品の退色防止法を提供すること。【解決手段】 食品(ただし、魚卵を除く)に酵母の処理物を添加することを特徴とする食品の退色防止方法。
Claim (excerpt):
食品(ただし、魚卵を除く)に酵母の処理物を添加することを特徴とする食品の退色防止方法。
IPC (2):
A23L 1/272 ,  A23L 1/28
FI (2):
A23L 1/272 ,  A23L 1/28 A
F-Term (8):
4B018LB05 ,  4B018LB06 ,  4B018LB08 ,  4B018MB01 ,  4B018MB02 ,  4B018MB04 ,  4B018MB05 ,  4B018MC04

Return to Previous Page